Post by cuhiclikomul on Feb 10, 2022 9:38:32 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Uphill Rush Water Park Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Uphill Rush Water Park Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ więcej kryształów hack ▞▞▞
▞▞▞ Uphill Rush Water Park Racing 2022 version ▞▞▞
To jest dobra gra, ale to tak czas ładowania i kocham tę grę i kocham tę grę
Czasami jest fajnie, ale może być nudne
Wpierdala baterie, grzeje telefon, tylko 20 poziomów - gówno jakich pełno w Google Play.
Fajnie wyglądająca gra, ale nie pozwoli mi przejść na następny poziom. To jest wadliwe.
Twoja gra jest świetna, ale nie podoba mi się, kiedy wchodzisz do wody i płynie naprawdę wolno
gry są świetne, dopóki nie przestaną działać.
Aplikacja na początku była nawet ok, zainstalowałem ją ponieważ, grałam w niej jak dziecko a mam limit internetu i chciałam mieć co robić. Puźniej na trzecią zapłatę bardzo mi zwalnia dostęp do wydania wydania pieniędzy lub diamentów na pojazd, które nie jest możliwe. Nie polecam aplikacji też, że ze względu na reklamy i reklamy się bardoz często Dziękuję.
Ta gra była fajna, ale po każdym wyścigu masz reklamy typu 2to3. Więc błędem w grze są reklamy.
Uphill Rush Water Park Racing レース kqx
Myślę, że to naprawdę fajna gra i jest naprawdę łatwa do kontrolowania Daję jej 5 gwiazdek przez cały czas, ponieważ jest to świetna gra, jest bardzo przyjemna i myślę, że jest to świetna gra dla dzieci w każdym wieku Kocham ją Kocham to Kocham to jest niesamowita gra i mam nadzieję, że wielu innym osobom spodoba się tak samo jak ja i mam nadzieję, że będzie to trwało przez długi czas
Lol dobrze
To wciąż dobra gra! Grałem w tę grę, kiedy byłem mały, to było najlepsze!! Mimo że reklam jest teraz dużo, grafika jest świetna, a ta gra jest naprawdę fajna!
Na 21 poziomie wykrywania się! Jak wpadam do baseniku, potem jak chcesz jechać dalej do jadeitu obok zjeżdżalni nie na i wwtedy z trasy😑
Próbowałem grać jak profesjonalista, ale nie mogę, bo nie lubię tej gry
wyzwanie nagrody jest całkowicie sfałszowane Próbowałem tego 10 razy i ciągle mówi, że inny gracz wygrywa, a ja dotarłem dalej niż oni, jeśli to możliwe, dałbym 0 gwiazdek
Nie dają żadnych paczek, zawsze wyświetlają błąd, to szkoda, daj nam nowe paczki 😢😢😢😢😢😢😢😢😂😂😂😂😉😉🐳🐋🐋😊😊😊😊😢😢😢😢😢😨😨😨😨😨😨 😨😱😱😱😱😱😰😰😩😩😩😩😷😷😷😷😷😷.
To było nudne sterowanie nie miało sensu i było za łatwe
Gra nawet fajna ale strasznie długo się ładuje i zacins się
Oliwia
Co za durna gra ciągle się zacina i wyłacza cały telefon😠. Nie polecam
Fajna ta gra jest daje dej gże 700000000 gwiazdek
wiele błędów i usterek na poziomach po poziomie 2. nie można uruchomić na poziomie 3. nie teraz, dlaczego był to problem przez ostatnie kilka tygodni. to fajna gra. ale wymaga poważnej poprawki, więc wszystko w grze działa
Tak jak w tej grze chcę mieć edytor poziomów, a jego cena jest za duża
Kocham to
słaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabe żart FAJNE
Wiele reklam, ale poza tym dobra gra.
To prawdopodobnie najlepsza gra w historii. Uwielbiam, jak rozdają darmowe rzeczy, jeśli tylko oglądasz reklamę.
Cały czas przegrywamy
Lubię tę grę, ale jest trochę nudna, ale kiedy byłem mały, gram w tę grę bardzo dużo, ale teraz jestem duży, więc wygląda to na nudne i porozmawiajmy też o reklamach, ma reklamy, ale jest minutnik 5 sekund, więc możesz zamknąć to nie za dużo reklam, a jeśli coś kupisz, więc jest opcja, w której musimy obejrzeć reklamę po obejrzeniu, otrzymamy twoją nagrodę
Lubię tę grę, ale po 60 poziomach nie ma poziomów do grania. A ta gra jest przeznaczona tylko do grania, a nie do kupowania łodzi i postaci za pieniądze. Gra jest bardzo ciekawa. Moja siostra uwielbia tę grę, ale jest bardzo smutna. I chcemy tworzyć poziomy. Lubię tworzyć poziomy, ale nie ma graczy, którzy mogliby z nami grać. Mam nadzieję, że zrozumiesz te problemy.🙄😓
zł
Nie mogę przejść poziomu:30 ileś ale nie mam jej bo grałam na mamy telefonie a teraz mam tablet 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔.
To naprawdę dobra aplikacja. ale wciąż się klei.
Ta gra jest fajna, ale jest zbyt wiele dodatków i jest denerwująca
Może być ale się zacinać.
ZAINSTALUJ TO! Ładowanie, 5 min. Kiedy klikam Start, mój telefon pokazuje scenę ładowania. A potem wróćmy do początku. Klikam postać. Wszystko czarne! Nie widzę postaci. JEJ! Strata czasu. Myślę, że radzisz sobie lepiej, gdy masz lepsze Wi-Fi. Ale to moja opinia.
Ta gra jest świetna. Podoba mi się ta gra. Powinieneś uczynić tę grę trochę mniej trudniejszą.
Dobra gra, ale o wiele za dużo nie dodaje żadnego innego sposobu na zdobywanie dżemów poza tym, co dodaje do kupowania, może mógłbyś je zebrać, gdy na zjeżdżalni nie zaleca się tego dla ludzi, którzy dodają kapelusze, ponieważ są ich odcienie i dlatego tylko to oceniłem 3 i jest dość kiczowaty, więc nie jest zbyt łatwy w użyciu
Jest tam poziom 61?
Uphill Rush Water Park Racing Corrida ygx
To nudna gra 😴😴😴 Żałuję, że ją instaluję. Myślę, że powinieneś zmienić przejażdżki
Uphill Rush Water Park Racing ریسنگ exqa
Ta gra jest zrób dupy, jak nazywam się ewka123@! Na moviestarplanet
Super gra
Nie lubie tej gry nie polecam tej gry (może wam się podobać, ale mi nie)😖
Merge Monsters एडवेंचर imhu
Naprawdę fajne