Post by cuhiclikomul on Feb 10, 2022 9:50:32 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Force Reloaded ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Force Reloaded IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odomknúť výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Sky Force Reloaded 2022 version ▞▞▞
Nechápem, prečo sa môj postup neobnovuje, nemôžem sa prihlásiť na Facebook a keď synchronizujem herný účet, hra začína od 0 a dokonca som mal zakúpený obsah
Presne také brúsené, ako si pamätám, ale teraz s ďalšími reklamami. Niekedy sa reklamy nenačítajú, takže ste prilepení na čiernej obrazovke bez možnosti vrátiť sa späť do hry.
Toto je veľmi dobre zostavená hra. Je jednoduché hrať a pochopiť rôzne systémy na postup v hre. Ako už bolo povedané, existuje dostatok prispôsobení na to, aby ste sa mohli zaujímať a pracovať na svojich cieľoch. Ak sa vám táto hra čo i len trochu zapáči, chytíte sa a užijete si ju.
Neviem v čom je problém..... Ale hru som si stiahol po dlhom čase... A namiesto toho, aby som pokračoval tam, kde som minule skončil... musím hrať hru od úrovne 1.... aj keď je môj google play pripojený Ane v hre Google Play ukazuje úroveň 19....ale musím si zahrať a upgradovať lietadlo z nuly...a jednoducho to neznášam.....vy ľudia by ste to určite mali opraviť problém nech je to čokoľvek!!!
Mnohokrát sa zasekne na prvej čiernej obrazovke s logom. Do týždňa to fungovalo dobre, ale teraz sa to začalo diať. A potom to niekedy funguje bez problémov. Úplne nevyspytateľné správanie. Používam Samsung Note 9.
Táto hra je naozaj dobre spracovaná. Milujem grafiku a náročné úrovne sú dostatočne náročné na to, aby som sa k nim stále vracal. Jedna vec, ktorú by som chcel zmeniť, je, že aktualizácie zrejme neobsahujú pokyny. Odomkol/upgradoval som lasery a pravdepodobne čoskoro budem mať bomby, ale nič mi nehovorí, ako ich aktivovať... Napriek tomu to stojí za mojich 5 hviezdičiek.
Vždy, keď som prešiel na iné zariadenie, zdá sa mi, že musím začať rovno od začiatku, nezachráni to moje staré lietadlá ani iné zbrane. Je frustrujúce, keď potrebujete začať odznova.
Milujem túto hru. Grafika je skvelá, je zábavná a podľa mňa náročná. V skutočnosti to bolo také náročné, že po tom, čo sa mi po 500. raze nepodarilo zachrániť všetkých ľudí v režime Insane pre 8. etapu, stlačil som telefón tak silno, až praskla obrazovka. Teraz je to ešte náročnejšie!
Pred načítaním hry musím často vymazať vyrovnávaciu pamäť. Zasekne sa na logu iDreams. Niekedy to nefunguje a niekedy vymažem svoje úložisko, aby som problém vyriešil, a keď to nevyrieši, musím odinštalovať a znova nainštalovať. Stalo sa to na Android pie a aktuálne Android 10 s pixelom 3.
Joj konecne hra ktora sa da hrat
Jednoducho najlepšia strieľačka zhora nadol, akú som kedy hral, videl alebo som si vedomý obdobia. Originál je rovnako dobrý. V skutočnosti sa zdá byť vyrobený pre telefón s dotykovou obrazovkou. Dôrazne odporúčame dobrý stylus, inak váš palec/prst zablokuje veci, ktoré potrebujete vidieť. Rozdiel bol úžasný a bez stylusu by som sa nebál hrať. Bezpochyby zdokonaľuje svoj žáner.
Je to zahalená platba za výhru. Postup je nemožný bez míňania peňazí alebo veľa času opakovaním rovnakých úrovní, než budete môcť vyskúšať ďalšiu. Má dobrú grafiku a je veľmi vyleštená ako hra, ale prístup typu pay-to-win zabíja zážitok. Keď si uvedomíte, že musíte utrácať peniaze po takmer každých 2 úrovniach, oľutujete ich (pokiaľ nie ste ochotní každú úroveň prehrať 5-10 krát, čo je fuška).
V skutočnosti sa mi táto hra páči, ale v poslednom čase je kvôli množstvu pádov nehrateľná. je to škoda, pretože ako už bolo spomenuté, baví ma to.
Skvelá hra, ale môj magnet je bugovaný pri piatej aktualizácii. Hovorí sa, že +13 dní na inováciu a vždy, keď ukončím aplikáciu, časovač sa resetuje. Vážne potrebuje opravu. Dovtedy jedna hviezda.
Táto hra sa mi veľmi páči, ale bohužiaľ mám veľké problémy s jej načítaním. Viac ako polovicu času, keď spustím gsme, dostanem počiatočné logo a potom to zamrzne. ani reštartovanie telefónu to nevyrieši. Dokonca som musel obnoviť továrenské nastavenia svojho telefónu z dôvodu nesúvisiaceho so sn a stále mám rovnaký problém. Mám nový telefón (Pixel 3), takže neviem, v čom je problém. Nemám žiadne iné problémy so žiadnymi inými hrami, takže ak sa to vyrieši, zvýšim svoje hodnotenie.
Kde mám začať, nie je to zlá hra. Prečo však musím čakať, kým si hru skutočne zahrám, keď je „v červených číslach“, alebo na hranie tejto hry skutočne použijem svoje hviezdy, ktoré som nazbieral? Pri iných hrách to robiť nemusím. A prečo upgrade trvá tak dlho?? 30, 40 minút?? Ďalšie hry sa inovujú okamžite! A prečo sa mi zdá, že bez ohľadu na to, ako veľmi svoj magnet upgradujem, v skutočnosti sa to vôbec nezdá?
Šéf na úrovni 11 je príliš prehnaný! Na tejto úrovni som uviaznutý na veky. Jediný blaster od šéfa by zlomil štít a zničil lietadlo, fml! Prosím, urobte lepší ai pre druhé lietadlo. Sú celkom zbytočné, pretože ľahko umierajú.
Kedysi to fungovalo, ale po najnovšej aktualizácii sa mi po dokončení úrovne zobrazujú reklamy dlhé 30 sekúnd a namiesto toho, aby som sa vrátil na obrazovku s mapou, zobrazí sa iba čierna obrazovka. Musím prinútiť ukončiť hru a stratiť hviezdy, ktoré som získal z úrovne, ktorú som práve dokončil.
skvelá hra, ale prečo dostávam upozornenia na pozeranie čiernej obrazovky? Kedysi som pozeral reklamu a na oplátku som dostával darčeky, ale teraz je to čierna obrazovka a musím ísť von z aplikácie, aby som sa toho zbavil.
nezmyselná aktualizácia hry. Stará verzia bola dobrá. V novej aktualizácii, boss 13. úrovne, v tvrdom režime vyskočí oko, ktoré tam v normálnom režime nie je. Na obrazovke mobilu nie je šanca dokončiť medailu „zostaň nedotknutá“. Pozrel som si na youtube nejaké najnovšie video, všetky majú 2 roky a hrajú vyššiu úroveň obtiažnosti, žiadne vyskakovacie oko. PC verzia Nie som si istý, či tam je alebo nie. S okom si nemyslím, že je možné na mobile dokončiť 13. úroveň so všetkými ťažkosťami.
Pozastavil som hru a mal som telefón, kým som prerušil hovor a vrátil sa do hry a pokračoval v nej, píše sa GAME OVER a to bola úroveň 11 s 3 medailami na dokončenie a časťou..... To je všetko hráčovi tejto hry. Som trochu nervózny z chýb v hre a poškodenie zbraní sa príliš nezmení, keď sa vykoná upgrade a minie sa tisíce hviezdičiek, inak by to bolo 5 hviezdičiek
Všetko už funguje ako má. Super hra
Bola to dobrá hra, ale ako zvyčajne, vývojári sú chamtiví a nakoniec pokazia tie jediné dobré veci, ktoré majú. Kedysi ste mohli zložiť prst z obrazovky a loď by zostala na mieste/čas by sa spomalil... teraz sa čas spomalí a vaša loď sa automaticky vycentruje na obrazovku bez ohľadu na to, aké zničenie prekročí, aby sa tam dostala . Kedysi v hre neboli žiadne reklamy, ale teraz sú. Povedal by som viac o charaktere/kvalite ľudí, ktorí ničia dobré veci, ale to sa nezmení.
Ovládanie prúdnice bolo pre mňa naozaj problematické.Pri používaní prsta niekedy nebolo vidieť moju vlastnú trysku. Návrh: nechajte prázdne miesto, napríklad touchpad na ovládanie lietadla. Pridajte túto schému ovládania ako jednu z možností ovládania.
Extrémne dokonalá hra, úžasná detailná grafika, hudba a hra. Presne takto dokonalý produkt z Poľska a poľských tímov, programátorov a dizajnérov. Chlapci, ak chcete niečo hrať kedykoľvek a v akejkoľvek situácii, pre váš relax a niekedy aj hnev, nielen online, ale aj offline hranie... toto je ono! Hra nie je taká jednoduchá, najmä vo vyšších leveloch "Insane+" verzii. Len to skúste a už sa nikdy nezastavíte v autobuse, vaša časová prestávka, večere v noci,.... vždy hahaha. Moja žena to hrá tiež, ale predtým, ako povedala, nikdy nehrala hry hahahaha.. teraz nemôže prestať! Úplné odporúčanie a veľa šťastia. Čakanie na ďalší diel alebo možno rozšírenie, nové lode, etapy, piloti skvelá skvelá skvelá hra! Dobrá práca Poľsko!
tak ťažké získať hviezdy, upgradovať lietadlá potrebujú toľko hviezd a potrebujú čakať pri aktualizácii, takže dám 3 hviezdičky, hra je taká dobrá, ak ju opravíte, dám 5 hviezdičiek
V hre nie je nič nové, porazil som ju raz, rovnako starú, rovnako starú Dá sa robiť so všetkými novými úrovňami, zbraňami, vylepšeniami a misiami
Pekná arkádová hra, musíte manuálne nastaviť možnosť Google Play, aby ste mohli synchronizovať svoje nákupy a úspechy medzi rôznymi zariadeniami pod rovnakým účtom Google. (Edit: 3. septembra '19: obrazovka zostane čierna po spustení hry na Mi 9 6Gb/128Gb)
Geometry Dash World Arcade mgeh
Parádna hra odporúčam
Je zaujmava
Super
Hej, hra je perfektná a bol by som viac než šťastný, keby som ju zmenil na 5 hviezdičiek, ale kúpil som si odstránenie a teraz je resetované. Klikol som na obnovenie nákupov, ale nič sa nestalo.
Nudné / vzrušujúce... hra je náročná a vzrušujúca. Musíte však čakať na získanie lodí a ste tak lakomí na vylepšenia. Je mätúce, prečo musím čakať alebo sledovať pridanie, aby som mohol pokračovať v hre. Prečo sa mi nepodarí získať ďalšiu loď alebo život, keď dokončím úroveň. Opakovať úroveň znova a znova robí z tejto hry nudnú hru. Musel som minúť 5 dolárov, len aby som mohol hrať slušne. Nestojí to za viac peňazí ani môjho času.
Ahoj! Zistil som, že táto aplikácia je to najlepšie zo všeobecnej arkády, aplikácia je zábavná, majú myšlienky na to, aby robili ľudí, pozerali videá, aby ste dostali lietadlo, dostali krabicu, získali 2 hviezdičky atď. Hodnotil som 4, prečo v hre, keď chcem 2x hviezdy alebo krabicu alebo lietadlo, aplikácia ma opustí, časy ma opustia, časy spravia správne. Chcem, aby mi správcovia hry povedali niečo o mojom probléme. Vďaka.
Výnimočne dobrá hra!
Návykovo obohacujúce a ťažké. Jediné, čo sa mi nepáči, je, že nemám nula priateľov, s ktorými by som sa mohol spojiť a hrať na turnajoch. Nepoznám nikoho, kto aktívne hrá hry, nehovoriac o hrách na svojom mobilnom telefóne, takže som nedokončil jedinú hru, ktorú som našiel a ktorá ma zaujala. Kvôli tomu a obtiažnosti prístupu k štítu/laseru/megabombe a nabíjaniu hlavného dela (hranie cez mobil) som dal len 4 hviezdičky. Inak 5+ hviezdičiek.
Táto hra má najhorší pokles kariet všetkých čias. Žiadna z permanentných kariet neprišla, keď som ich potreboval. inými slovami, karty, ktoré vám mali pomôcť s určitými úrovňami, sa nikdy neobjavili, kým som neporazil dané úrovne. Potom je fáza 3, úroveň 11 smiešna, vyťažená zo všetkého a stále nemôže zostať nedotknutá. Poď na hru! hoď mi niečo. aj dočasné karty sú hlúpe. VŽDY dostanem tú istú kartu so zvýšeným magnetom!!! TÚ KARTU NEPOTREBUJEM!!! Super frustrujúca hra.
Skvelá hra. Potrebná je však jedna zmena: po zozbieraní určitej vylepšenej karty sa zbraň na lietadle Classic zmení na laser z dela. Táto nová zbraň je nepríjemná a nie je ani zďaleka účinná ako pôvodná zbraň. Neexistuje spôsob, ako sa odhlásiť. Zmeňte, prosím, na inú vylepšenú zbraň (výkonnejšie delo atď.) alebo pridajte možnosť pre používateľa, aby si ponechal delo alebo použil laser. Vďaka! 👍
Lepšiu futuristickúietadlovú strielačku som nevidel.😀😁
Hra je skvelá, naozaj návyková, ale je príliš ťažké dostať sa na ďalšiu úroveň, treba príliš veľa medailí. Už niekoľko dní som uviaznutý na 3. úrovni...
Zábavná hra bez ohľadu na to, či máte 5 minút alebo pár hodín (musíte farmárčiť veci, o ktorých viete, že ich môžete poraziť, aby ste mohli hrať dlhé seansy, pretože stratíte život len vtedy, keď zomriete), jediným skutočným problémom je, že sa veľmi rýchlo rozbije, musíte farma leveluje tonu, aby ste si mohli kúpiť vylepšenia, inak jednoducho nebudete mať poškodenie pri postupe, čo vedie k spusteniu tej istej misie stokrát.
Jediný problém, ktorý mám, je, že nevidím cez prst, keď príde na kontrolu, či je cesta za ním voľná. Okrem toho skvelá hra. Bolo by pekné, keby loď nesledovala polohu môjho prsta, ale namiesto toho nasledovala gesto. Ako funkcia joysticku.
Chcú len vaše peniaze. Ani maximalizácia vašej lode vám nepomôže.edit: Chcete, aby sme hrali rovnakú úroveň znova a znova, aby sme ju vylepšili, a to dokonca od úplne prvej úrovne. 4. úroveň nemôžete poraziť bez toho, aby ste prvé 3 úrovne odohrali približne 15-krát, aby ste mohli začať s inováciou, čo núti používateľov k nákupu pre jednoduché vylepšenia. To je niečo, na čo by ste sa mali pozrieť.
Dobrá hra, ale teraz hrá reklamu po každej úrovni. Veľmi otravné.
Absolútne ohromujúce a neuveriteľne návykové
Veľmi dobrá a chytľavá hra (zábavná a chytľavá hra) SFR ID 31 27 89 51
Pomalé tempo hry spôsobuje, že upgrade je veľmi nudný...žiadne grafické detaily na modernizácii lietadla.. Vývojári ho robia zaujímavejším každým dňom, aby získali viac hviezdičiek a rýchly upgrade
krásna hra. pekná práca chalani. ale táto aktualizácia obsahuje nejaké chyby. lietadlo a obrazovka sa okamžite pohnú bez toho, aby ste sa pohli týmto smerom, čo vám môže spôsobiť neočakávané poškodenie a je to skutočne nepríjemné. prosím pomôžte a opravte to ďakujem....
Hádam neexistuje spôsob, ako by som mohol postúpiť za úroveň 10 bez platenia za hranie. Všetky zbrane mám na úrovni 4 alebo vyššej a sú zbytočné. Mohla by to byť veľmi dobrá hra, ale bohužiaľ nie je.