Post by cuhiclikomul on Feb 10, 2022 9:32:30 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hunter Assassin ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hunter Assassin IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ deneyimsiz ▞▞▞
▞▞▞ Hunter Assassin 2022 version ▞▞▞
oyun. Ççççççççoooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Güzel.
bol gibi
Tournoi Super Brawl Universe Action ccbw
Ben 400. Bölümdeydim sıkıldım silin sonu yok rüyalarıma giriyo geçemeyince
Oyunun çok iyi reklama çıkmaması için internete girmesi iyi zaman gelmeyecek
Çok iyi ben oyununu bitirdim çok çılgın.
Hunter Assassin 2 PC / Mac için / Windows 11,10,8,7 - APK on ...
oynaması eğlenceli ve başka harika görünen karakterlere sahip. Bu oyunda iyi iş çıkardılar.
Описание · Скриншоты · Коментарии · Еще от RUBY OYUN VE YAZILIM DANISMANLIK · Hunter Assassin · Beauty Care! · Riddle Master · Forensic Master.
birbiri ardına reklamları çöpe atın.
Güzel oyun tavsiye ederim boş zamanlarınızda güzel vakittesiniz
Oyun Güzel ama oyuna yeni şeyler eklenebilir Online ve yeni oyun modları gelebilirse daha çok olanlar.
Oldukça eğlenceli ve heyecan verici. 10 üzerinden 10 tavsiye ederim 👌
Genel olarak oyun iyi, modern para kapma reklam dolu oyunların muzdarip olduğu aynı lanetten muzdarip, derinliği yok ve hızlı bir şekilde bayatlıyor. Çatı katındaki gizli oyun konsepti ilginçtir, ilginç oyun fırsatları için dokunmatik ekran girişlerini gerçekten kötüye kullanabilirdi.
Tamam harika fikir ama yalan söylemeyeceğim. Adil olmak için bir saat oynadım. O saat içinde 30 reklam izlemiş olmalıyım. Harika Konsept ama bu oyun reklamlarla boğuşuyor. Benim tavsiyem, reklamları yerleştirmek için daha iyi bir yolu olana kadar kaldırmak ve başka bir şey oynamaktır. Bundan bıktım ve konsept biraz aynı olduğu için GTA Online oynadım. Geliştiricilere tavsiyem, her seviyeden sonra değil, reklam eklemenin bir yolunu bulmak veya yalnızca oyun içi öğeler için reklam izlemektir.
Zaman zaman için mükemmel bir oyun.
Bu eğlenceli ve çok ilginç👍 📱💿/📱💿
Birkaç turdan sonra sıkıcı oluyor ve her seviyede bir reklam var. Reklamlardan para kazanmaya çalışan bir mobil oyundan ne beklerdim bilmiyorum.
Günümüzde boş zamanlarında oynayabileceğin çok eğlenceli oyunlar var. Bu aksiyon oyunları eğlenceli ve heyecan verici, bu yüzden bugün birçoğunu bulacaksınız.
Birkaç saat içinde 90'a kadar bir seviye başardım. Bir süre sonra sıkıcı oluyor. Bununla 3D şeyde 2D deneyeceğim. Demek istediğim, bir yere veya başka bir alana giden merdivenleriniz, tünelleriniz var. Oyuna mora dinamiği katacağını düşünüyorum. Başka bir şey, farklı düzey türleri olacaktır. Bayrak stilini veya bunun gibi bir şeyi alın. Daha eğlenceli hale getirecek. Ve çok sayıda reklam iğrenç. Bir reklamı izlemeyi reddederseniz, bir reklam alırsınız. Bazen bir tane alırsın çünkü.
android için Suikast oyunu,android için Suikast oyunu,Suikastçiyi kontrol et ve hedeflerini tek tek avla. Fenerlerden gizlenmemek.
çok fazla reklam
Oyun acilmiyor bile bosuna zaman kaybi asla ama asla oyunu indirmeyin 0 yıldızdan verirdim
Oldukça iyi bir oyun ama çok kolay ve çabuk sıkılıyor, sadece 10 dakika eğlenceli.
Hunter Assassin Laga nljg
bu yol için olmuş klasik ve basit bir ama milletinin arkasındaki reklam amacı ve reklamlarla insanlara doğru ilerlemek isteyenlerin %70 sınavına hazırlanmak için yönlendirilmişdir ve 50 ml dan fazla indirmenolmuş millet
Çok fazla reklam, oyun play store'a ilk çıktığında sadece istediğiniz zaman ve ödül almak için reklamlarla etkileşime girmediniz. Şimdi her şey çok abartılı, 2 turda bir atlayamadığım reklamlar alıyorum... Reklamlardan para kazanmanız gerektiğini anlıyorum ve bana reklam göstermemek için para ödemem gerektiğini anlıyorum. Böyle bir oyunda asla ödeme yapmayacağım. 😑
Oyun giriş geri cikiyo bu oyunun oyunu allah bin turlu belasini versin sizi yapacaginiz oyununu *********
Bu oyun çok kolay
Oyun biyerden sonra bayıyo 1036 bölüme geldim aynı harıta aynı aynı hizada aynı adamlar bonus seviyesi aynı yerde geliyo ben artık bıktım ve oyun birsü bagını bulduğu çantaları kullanırca çoooooooook sıkıcı oluyo !!!(YÜKLAMEDEN DÜŞÜN)!!!
Çok fazla gerçekten uzun reklam
Hunter Assassin - Twitch
güzel ama reklam çok
Hunter Assassin Akció gtn
Hyper-casual mobile game developer Ruby is the company behind Hunter Assassin, ... daily download chart in iOS Games, and three the #1 position," it added.
Hunter Assassin APK indir - Android (ücretsiz) - AndroidListe