Post by cuhiclikomul on Feb 10, 2022 9:41:41 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sikkələri artırır ▞▞▞
▞▞▞ Pacific Warships: Naval PvP 2022 version ▞▞▞
Qrafikanı çox bəyəndim, bu 2 ulduz sadəcə qrafikadır, oğlanlar üzərində işləməli olduğunuz bir neçə şey var.... 1- istifadə etdiyimiz kredit ballarının tələbləri ilə müqayisədə mükafat xalları çox azdır. gəmilərimizi təkmilləşdirmək üçün... 2- mövsüm biletini aldıqdan sonra belə mükafatlar daha az olur və sizin verdiyiniz tapşırıq çox çətin olur... 3-token matçlarında məhdudiyyətlər var... Kredit xallarının çoxunu token matçlarından qazanırıq. .... Bizə daha çox mükafat lazımdır, anlamaq üçün cəhd edin, daha çox hadisə əldə edin...
Əgər pul xərcləməsəniz, qazanmasanız, oyun həqiqətən də oynamaq üçün pul ödəyir, ona görə də qazandığınız pulu xərcləyərkən sahib olduğunuz hər şeyi satın və bu insanların acgözlüyünü qidalandırın, geri qaytarmayan bir işdə çalışın. masa bu oyundur faydasız bir idem onun heç bir həqiqi dəyəri yoxdur onu keçin daha yaxşı oyunlar var onda bu zibil məni silirəm heç vaxt geri qayıtmaram , yaşadıqlarım evsizlər üçün sığınacaqda mənə pul göndərməsələr , onlar acgözlükləri ilə üzərkən !
GDC dəstək komandası ilə bağlı şikayətim var. Mən onlara problemim və oyunla bağlı problemimlə bağlı onlara bir neçə dəfə e-poçt göndərirəm, lakin onlar sadəcə mənim e-poçtuma məhəl qoymurlar. Mən onlardan həqiqətən məyus oldum, çünki onların istifadəçi probleminə əhəmiyyət vermirəm.
Bu, böyük potensiala malik yaxşı bir oyundur, lakin oyunda "qızıl"ın qiyməti əlçatan deyil. 85.000 qızıl və 595.000 bonus qızıl üçün 200 dollardan yuxarı qiymətlər çox yüksəkdir. 100 dollar maksimum olmalıdır, çünki 200 dollardan çoxu olanların sadəcə oyuna xərcləyəcəkləri və ləğv edə biləcəkləri. Bağışlayın, amma qiymət bir az daha məqbul və ədalətli olana qədər mağazadan heç nə almıram.
Kaş ki, ameni böyüdə biləydim
Pacific Warships: Naval PvP Veiksmas kmbg
Qrafikanı bəyənirəm və təkmilləşdirsəniz gəmi gözəl görünür.
Uh, döyüş gəmilərinə çatmaq üçün 5 dəqiqə yavaş 🐌 ilbiz kimi, idarəetmələr dəhşətlidir. Təkmilləşdirmələrə pul xərclədim, sonra reytinqli matç oynamaq üçün ödəniş istədim.... qeyri-real.......gəmi yavaş yavaş yavaş yavaş yavaş yavaş yavaş yavaş 🐌 gəmim 5 dəqiqə 2 ada arasında ilişdi.
Layiqli oyun təcrübəsi, lakin p2p ofset və hər hansı bir dost/qrup/klan funksiyasının olmaması arasında mən bunu 3-dən yuxarı qoya bilmərəm...
Mən yeni yeniləməni endirdim, amma döyüşə başlayanda yükləmə uğursuz oldu deyir .. oyun serveri itirildi .. Sonra oyunu sildim və yenidən quraşdırdım .. yenə də eyni şey
Oyunuvuzu siçim
oyun əladır, amma daha daxil ola bilmirəm, niyə açılmır, o zaman həzz alırdı ki, bütün önbelleği təmizlədi və brauzeri də təmizlədi, hətta heç bir dəyişiklik etmədi.
Bu olduqca yaxşı oyundur, sadəcə qrafika və geriləmə məni narahat edir, heç olmasa 2.0 ilə geri dönə bilərsiniz.
Hadi adam! Bu oyun gözəldir, amma birdən zibil oldu! Birinci - üçüncü döyüş, heç nə olmadı. Amma dördüncü oyunda həmişə deyir:“xəta”. Mən oyun oynayanda çox nifrət edirəm, xəta deyir. Ya da səhv ola bilər. Məsələn, Pokemon go.
həqiqətən gözəl və əyləncəli oyun. bonus olacaq kampaniya pve rejimi olsa yaxsi olardi. Mən başa düşürəm ki, bu, yalnız PvP üçün nəzərdə tutulmuş oyundur, mən sadəcə öz fikrimi əlavə edirəm.
Mən bu oyunu çox sevirəm, amma mənim beş və ya tək gəmi idarəetməsini götürmək seçimim olmaq istərdim ki, bu ƏLA OYUNDAN başqa belə edilə bilərmi?
Çox gözəl oyundu... 10 ulduz olsa yenə də dəyər bu oyun üçün 💓
mükafat hesabı üçün ödənilmişdir. google qəbzim var amma premium aktivləşdirilməyib. sadəcə məni sındırdı. Başqalarına qarşı komanda şəklində mübarizə aparan komandalar qura bilsəniz, 5 qazanacağını təyin etdilər
Əyləncəli oyun, lakin gəmilər əzabverici dərəcədə yavaşdır. Hər oyunun təxminən 75%-ni heç kim olmayan ölkədə keçirirsiniz
Bu oyun əyləncəlidir, lakin mən Montana sinifli döyüş gəmisini, əsasən də təlimatdakı gəmini görmək istərdim. 200.000 kreditlə aldığınız gəmilərdən biri kimi yaxşı olardım.
Çox və ya əyləncəli, çox mürəkkəb deyil. Bu, tez bir zamanda ala biləcəyiniz bir şeydir. Mən bir ildən artıqdır ki, oynayıram.
Mən bunu bəyənirəm, kaş ki, pulsuz oyun kimi daha çox oyun rejimi olsaydı, sadəcə ölüm matçı və ya oyun rejimi bitənə qədər mübarizə aparsaydınız
Gündəlik mükafatlar silindi və siz daha qızıl qazana bilməyəcəksiniz ən pis yeniləmə. Amma mən hələ də oynamaq istəyirəm, lakin sabit internet bağlantınız olduğundan əmin olmaq fikrində qaldım, məndə var və onu yoxlamaq üçün sözün əsl mənasında söndürdüm və heç nə etmədi. Mən onu yenidən quraşdırdım, yaddaşı və keşi təmizlədim. Mən çarəsizəm
Gəlin görək, bu oyunda hack modlarından istifadə edən insanların getdikcə daha çox olub-olmaması, sonra mən bu günə qədər hər hansı digər mobil mobil oyundur. Və mənim 10+ qeydimdə 65 oyunum var, ona görə də seçə biləcəyim çoxlu oyunlar var. Oyunda aldadanlar tərəfindən vurulan və daim öldürülən birinin öhdəsindən gələ bilsəniz, bu əla oyundur. Amma siz hakerlərin sərbəst rouminqdə olmadığı bir oyun istəyirsinizsə, bu oyunu yükləməməyi məsləhət görərdim. Get Shadowgun əfsanələrini əldə et, bu 5* oyundur
İndi balanssız döyüşlər. Aşağı səviyyəli gəmilərə sərf etdiyim bütün vaxt və pullar mənasızdır, çünki matçlar üçün mötərizələr yoxdur. 1-ci dərəcəli gəmidə 5-ci səviyyəyə qarşı yeni oyunçuya uğurlar...
Pacific Warships: Naval PvP Ação gqq
Bütün həftə ərzində bu oyunu keçirmişəm, yalnız 2 matçı birləşdirə bilmişəm. Mən əslində axmaq oyunu oynaya bilsəm bu oyun əla olardı. oynadığım 2 oyun əyləncəli idi. lakin matçlarla daha yaxşı əlaqə qurmağın bir yolunu tapmaq lazımdır.
İlk bir neçə pillə əyləncəlidir, müxtəlif gəmilər üçün fərqli strategiyalar tapmaq gözəldir, lakin əyləncə uzun sürmür. Bir neçə gün ərzində təkmilləşdirmə və yeni gəmilərin alınması tələbləri kəskin şəkildə yüksəlir və sizdən məqbul sürətlə irəliləmək üçün pul xərcləməyinizi tələb edir. Ödənişli məzmun olduqca bahadır. Bu oyun bir neçə gün əyləncəlidir, lakin maraqlı qalmaq üçün çox tez yavaşlayır. İnkişaf etdiricilər üçün redaktə edin: Böyük məbləğdə pul ödəməsəniz, irəliləyiş çox yavaşdır.
Əla oyun, lakin səviyyəli sistem bəzi həvəskarlardan istifadə edə bilər, məncə, bir az çox vaxt aparır.
Hələlik silahlara görə ona iki ulduz verirəm, bəlli deyil ki, müəyyən bir məbləğ alırsınız, daha çox ala bilərsiniz, yoxsa döyüşlərdə qalib gələndə onları qazanırsınız. Mən heç birini almaq üçün silah sahəsi tapa bilmirəm və bəziləri tükənir və bəziləri tükənir, buna görə kimsə nə edəcəyini bilir, tapa biləcəyim heç bir məlumat yoxdur
Cafe Panic: Cooking game Simulation qrao
Təkmilləşdirməni demək olar ki, bəyənmirəm. 5 gəminin hamısı 5-ci sinif olmadığı halda, bütün yeniləmə 5 gəmi balans mübarizəsi deyil. Döyüş başına 1 böyük idi indi ədalətsizdir
Subs əlavə edin!həmçinin premium gəmilər qaraciyərə başa gəlir! Məsələn, bir operatorun qiyməti 4000 php? Gəminin qiyməti də problemdir, məsələn, bir daşıyıcı 2 milyona başa gəlir, amma hər döyüşdə 10000 alırıq? Düşmənlərin xəritədəki mövqeyini silin, onları görə biləcəyimiz yeganə yol onlara yaxınlaşmaqdır. HƏMÇİNİN BÖYLƏŞTİRMƏ OPSİYASI ƏLAVƏ EDİN. Mən də digər xalqların rəyini oxuyuram və bu, çox xahiş olunurdu. Daha çox gəmi əlavə edin!. Daha çox oyun rejimi əlavə edin. belə bir rütbə, klassik və daha çox ümid edirəm ki, siz mənim rəyimi görəcək və oyunu daha gərgin edəcəksiniz.
Yaxşı qrafika ilə gözəl oyun Subs əlavə edilərsə, daha çox ulduz əlavə olunacaq
Əla oyun, lakin yeniləmədən sonra hər şey indi daha bahadır və onu daha az əyləncəli edir. Mən əslində çox dəli oldum, çünki bu mənim sevimli oyunum idi və yeniləmə onu mənim üçün məhv etdi. Və əminəm ki, hamı eyni hissləri keçirir. Ümid edirəm ki, növbəti yeniləmədə bunu düzəldərsiniz.
Normal
Təyyarə gəmilərini əsəbləşdirməlidirlər. Bu gülünc. Onlar xəritənin küncündə oturub sizə torpedo bombardmançılarının dalğası ardınca dalğa göndərirlər. Onlara çatmaq mümkün deyil. İnsanlara bunu etməyə icazə verirsənsə, oyunu oynamağın nə mənası var?
(İzləmə yeniləməsi) Son rəy Mən səhv etdim, ona görə + 2 ulduz, lakin mən hələ də bəzi gəmilərin 70 dollar (ən çox) olmasını düşünmürəm
Mobil telefon üçün heyrətamiz qrafika bu, bütün oyunlarınızda ən çox sevdiyim əyləncə oyunudur Məndə yeganə tənqid budur ki, bacarıqlar oyunu qazanmaq üçün pul ödəməklə yanaşı, bacarıqdan daha çox soyumağa əsas verir, lakin ümumilikdə heyrətamiz bəzi digər mobil oyunlardan daha azdır.
Həqiqətən əyləncəli, yaxşı. Gəmilər üçün fərdiləşdirmə. Seçmək üçün daha çox harada arzulayıram, lakin bütün ətrafında yaxşı oyun.
Bu yaxşı oyundur, amma ən yaxşısını istəyirsinizsə, qənimət qutuları almalı və ya şans qazanmalısınız. Məhv edənlər həddən artıq güclü və o qədər kiçikdirlər və o qədər sürətlə hərəkət edirlər ki, tək başına məğlub etmək demək olar ki, mümkün deyil. Kimera və ələ keçirici çox güclüdür, onu məhv etmək üçün 3 gəmi lazımdır. Döyüş gəmiləri zəifdir, daşımalar zarafatdır, kreyserlər yaxşıdır. Məqsəd müəyyən iş tələb edir
bütövlükdə yaxşı oyundur, lakin idarəetmələr bir-birinə bir az çox yaxındır. bəzən sola və ya sağa dönmək əvəzinə tam tərsinə dönəcəm, digər vaxtlar atəş açmağa çalışarkən bacarıqlarımdan birini aktivləşdirirəm. gündəlik missiyalar mövcud gəmilərə əsasən getməlidir. missiyalarımdan biri 90 bomba atmaqdır və mənim təyyarədaşıyan gəmim yoxdur.
Bu yaxşıdır, amma çox vaxt mənim III konsolumdakı lazerlərim müxalifət gəmilərindən keçir. Ümumilikdə çox yaxşı oyundur. Düşünürəm ki, gəmi satmaq daha çətin olmalıdır, çünki mən təsadüfən ragnorock-u satdım və bunun nə qədər olduğunu görmək istədim. Bundan əlavə, oyunda mənim adım Overkill-dir və əgər bacarırsınızsa, zəhmət olmasa, ragnorock-u geri əlavə edin, məmnuniyyətlə qiymətləndirə bilərsiniz. P.s. Gəminin satışından əldə etdiyim 4 milyon krediti götürə bilərsiniz.
Əla oyundur və fırtına və s. kimi interaktiv hava şəraiti əlavə etmək qərarına gəlsələr, daha yaxşı ola bilər.
Olması lazım olduğu kimi yükləməzdim və son 2 gün ərzində yükləmə ekranında ilişib qalmışdım. Dəstəyi e-poçtla göndərdim və dedilər ki, sadəcə mənim etdiyim şeyi etsin. Pis oyun!