Post by cuhiclikomul on Feb 10, 2022 9:47:37 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clone Armies: Battle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clone Armies: Battle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neribotas ištvermės įsilaužimas ▞▞▞
▞▞▞ Clone Armies: Battle Game 2022 version ▞▞▞
Tai visiškai nesubalansuota. Gynybinę įrangą galima sukonfigūruoti taip, kad ji būtų beveik nepramušama, todėl gynėjas kiekvieną kartą laimėtų. Tiesiog mokama laimėti.
dar kartą pridėkite galimybę mokėti tikrus pinigus, kad gautumėte vienetus, arba tai sugadins žaidimą man...
Šis žaidimas yra geras, bet paėmė mano pinigus. Taigi aš išleidau tikrus pinigus už žaidimo valiutą. Sumokėjau 5–10 dolerių, o kai jis atnaujintas, jis viską pašalino.
Clone Armies: Battle Game Jangovar lit
Nepirkite smėlio dėžės, be to, tai negrąžina pinigų, ne tik švaistote pinigus ir laiką, prašome neįdiegti, bet žaidimas ir lygiai yra nuostabūs, bet kodėl nėra GRĄŽINIMO, VEIKIA
Gerai man labai patiko
Žaidimo vėlavimai nuolat per daug paleidžiami iš naujo dėl vėlavimo
Tai gana geras žaidimas, jis turi gerą žaidimo eigą, tačiau pradžioje jis turėtų duoti bent 150 taškų už klonus. Taip pat turėtumėte galėti labiau pritaikyti savo personažus ir atnaujinti bazinį pajėgumą.
Jau kurį laiką žaidžiu šį žaidimą, bet taip ir nesugebėjau parašyti apžvalgos, bet jaučiu, kad turiu išreikšti savo dabartinius jausmus. Pirma, šio žaidimo šurmulys visiškai pagrįstas kasdieniu prisijungimu ir kapsulės gavimu. Tai nukreipia dėmesį nuo gana unikalios žaidimų mechanikos. Tai reiškia, kad jei esate užstrigę, turite prisijungti kiekvieną dieną, kad galėtumėte šiek tiek pažengti į priekį. Jie taip pat pakeitė seną vienetų pritaikymą, o tai liūdna, nes anksčiau jis buvo įvairesnis.
Mr Autofire Jangovar kyom
Sąžiningai, vienas nuobodžiausių žaidimų, iš pirmo žvilgsnio atrodo patrauklus, tačiau tai yra visiška šiukšlė. Kelių žaidėjų režimas neturi jokios prasmės, jame nėra turinio, kuris leistų jaustis linksmai, net negaliu to pavadinti žaidimu, jei praleidžia svarbiausią elementą „linksmintis“. Tiesiog neatsisiųskite žaidimo, jis nuobodus.
Tai tikrai smagu, kol nepasieksite roboto. Jokiu būdu jo nugalėti nėra, o jei ir yra, aš neturiu tam beveik pakankamai klonų.
Tikrai šauni koncepcija, nepatogus išpildymas. Tikėtina, kad žaidimo kampanija yra svarbiausia, kai bandoma pasiekti pabaigą, nuolat atnaujinant ir atrakinant naujus klonus su nuolatiniais atlygiais. Baigę kampaniją turėsite ribotas galimybes ir nebegausite nuoseklių atlygių. Yra iššūkio režimas, bet jūs galite žaisti tik tam tikrą lygį per savaitę ir tik ribotą skaičių bandymų. Kelių žaidėjų žaidėjai greitai pasikartoja, o piršlybą kartais verta laimėti.
Kelių žaidėjų žaidimas yra agresyvus ir aš turiu tris geriausius vienetus ir vis tiek esu nugalimas, jie yra net 5 lygyje, turite nustatyti taisykles, kad jie galėtų naudoti tik kai kuriuos vienetus, kurių lygis nepasiekė daug arba niekada nenaudoja kelių žaidėjų režimu. negaliu pakęsti. Taip pat turite pridėti geresnę kelių žaidėjų varžovų atrankos sistemą, nes aš kovojau su asmeniu, kurio reitingas 1600, o buvau 500 reitingo, todėl įvertinau jį 2 žvaigždutėmis. Taip pat kelių žaidėjų režimas pasirenka priešininkus pagal laimėjimus, o ne pagal reitingą.
Ar galite pataisyti šį žaidimo kūrėją, nes toks sunkus lygis ir priešų, kuriuos aš susiradau, aš pakėliau savo klono lygį, bet jie vis tiek galite pataisyti žaidimą, pls😭😡👎
aš žiauriai nekenčiu šio žaidimo. nori žinoti kodėl? kelių žaidėjų žaidime yra daug smūgių registrų (kai tiesioginis smūgis stebuklingai praleidžiamas). prašau, sutvarkyk tai arba blogai sudaužyk mano telefoną ant žemės
Puikus žaidimas.
Tai harddddd, man reikia daugiau daugiklio, tai kvailas žaidimas!
Šis žaidimas yra baisus KIEKVIENĄ KARTĄ, KAI PASIEKU VĖLINGĄ ŽAIDĖJĄ ANT KELIO ŽAIDĖJIMO, JŲ NEŽENA ŠIS ŽAIDIMAS YRA ŠIUKŠLĖS F I X I T
Eivinas
viskas gerai iki naujo atnaujinimo. taip, tas prakeiktas džipo atnaujinimas. kaip tai gali net 2 lvl džipas sugriauti lvl 9 sieną per kelias sekundes, net tankui reikia šiek tiek laiko tai sunaikinti. šiam džipui reikia nerfo arba jis bus greitai judantis bakas. (P.S. Jei džipas sugedęs, pakelkite žvaigždę iki 5)
Gerai. Leisk man tai išsiaiškinti. Aš žaidžiau šį žaidimą kompiuteryje. (Nors jis skirtas nešiojimui.) Bet iš tikrųjų, aš negaliu atlikti kelių užduočių vienos pelės žymeklio. Tik pagalvok apie tai. Jei turėtumėte tai padaryti, negalėtumėte pasidaryti atsarginės kopijos, kai jūsų puolėją persekioja pėstininkai. Taigi prašau. Pridėkite rodyklių klavišus arba pagrindinius / įprastus valdiklius, WASD.
Sentinel per brangus Aš negaunu tiek daug mėlynų monetų
Clone Armies: Battle Game Jangovar lit
tai geras žaidimas. bet aš įdėjau 2 žvaigždutes, kad būtų galima pamatyti. Kažkas, vardu King Bo1, naudoja įsilaužimą, kuris paverčia jų klonus nematomais ir nenugalimais.
Nekenčiu šio žaidimo!!!! Kampanijoje norint gauti smėlio dėžę jums reikia milijonų žvaigždžių ir yra lygių, kurių neįmanoma pasiekti.
Mėgstu žaidimą, nors jis kartais vėluoja ir visiškai uždaro žaidimą be jokios priežasties, tokia proga pasitaikydavo retai, bet kai taip atsitiktų, bet koks progresas, padarytas lygyje, išnyktų, o jei tai atsitiktų PvP metu, tai būtų skaičiuojama kaip praradimas. Išskyrus tai, įdomus ir jaudinantis žaidimas. Norėtųsi, kad į žaidimą būtų įtraukta daugiau vienetų ir pastatų, būtų sudėtingesnis PvP bazės išdėstymas ir taktika. Man taip pat nepatinka, kad kelių žaidėjų serveris neveikia kelias dienas.
Viskas susukta, retoms kapsulėms atrakinti kartais prireikia 12 valandų, jei priešininkas išeina iš žaidimo, kurį pralaimi, yra klaidų, kur klonai daro mažiau žalos, ir siaubingos piršlybos.
Geras žaidimas, bet pridėkite pakartotinio prisijungimo mygtuką
Šis žaidimas būtų geras, jei jie vėl įkeltų herojų (beje, herojus buvo pritaikomas vienetas, kurio kaina skiriasi priklausomai nuo drabužių ir ginklų)
Man tai patiko, bet žaidimas vis atsijungia, kai naudojau kelių žaidėjų režimą, pataisykite, aš tiesiog sudaužiau savo telefoną
PVP yra per sunku. Priešai gali šaudyti toliau nei mano eilinis, o kitas priešas yra eilinis? Pataisykite žaidimą.
Tikrai blogai tu gali mirti, jei nėra prasmės ir net negali patekti į kitą LV, nes tai sunku arba neturėti pradžios, todėl reikia
Idomu
Itin lėti serveriai, skirti kelių žaidėjų žaidimui! Jie tiesiogine prasme čiulba!!!!!Aš prarandu daugumą kelių žaidėjų taškų dėl šių „prarasto ryšio problemų“! Tiesiog RIP Kelių žaidėjų režimu!
Patiko šis žaidimas, bet po atnaujinimo prarado visus atnaujinimus. Nežinau, ar verta ją kurti
Man patinka žaidimo idėja ir patinka kampanija, tačiau labai sudėtinga, nes tai neleidžia man žaisti internete, negaliu atnaujinti savo padalinių, kad būtų pakankamai stiprūs, kad patekčiau toliau kampanijoje. kiekvieną kartą, kai bandau žaisti internete, sakoma, kad nėra ryšio, aš žinau, kad turiu ryšį, pataisykite ir gausiu iki 5 žvaigždučių
Man patinka žaidimas, bet žaidimo metu pamačiau įsilaužėlį. žaidė kelių žaidėjų režimu ir nepadarė jokios žalos, nepaisant sviedinių, raketų ir daugybės kulkų. sutapimas? jokiu būdu ne!
Žaidimas yra įdomus ir viskas, bet jis nuolat užšąla ir verčia mane paleisti žaidimą iš naujo
Geras žaidimas, bet mažai tarnauja. Nepakankamai atnaujintas, kad kelių žaidėjų režimas būtų atnaujintas. Per trumpą laiką žaisdami pamatysite kiekvieną atvejį ir jis tiesiog pasikartos.
labai smagus žaidimo istorijos režimas puikiai tinka nenaudojant belaidžio interneto ir ilgoms kelionėms. Ir tada kelių žaidėjų naudojimas yra puikus, kai baigiate istorijos režimą.
Vertinu tai 2/5, nes herojus buvo pašalintas
Žinokite, koks tai tikrai šaunus žaidimas 😎👍 Man tai patinka, bet pridėta brute, šiandien dar smagiau ir netrukus pasirodys 3 klonai!
Broli, man patinka žaidimas, bet jei rimtai, tu padarei aukštesnius lygius taip sunkiai, kaip robotas net nemirtų
Nes neleido hakint kaip hakeris kamjūs buvot mane uš banine dabar jūsų žaidima ištryniau
klaida su kapsulėmis kelių žaidėjų žaidime užtrunka DAUG ilgiau, nei sakoma, ir kelių žaidėjų žaidimo rungtynės turi būti subalansuotos! visos rungtynės vienodos ir nuobodžios:(
Kartais veikėjai tiesiog nedaro to, ką su jais darėte praeitą kartą, ir tai mane labai supykdo, nes tai pažeidžia visą žaidimo tikslą ir tai savotiškai žlugdo žaidimą, be to, aš pykstu dėl bendro žaidimo nuobodumo. o norėdami atrakinti smėlio dėžę, turite pereiti visus lygius ir gauti pusiau gerą jų įvertinimą
Geras
Geras žaidimas būtų įvertintas 5 žvaigždutėmis, bet jis sugenda ir sudužo prieš tai, kai turėjau gauti retą kapsulę, o kai įkėliau iš naujo, man nieko nedavė
Baigiau šį žaidimą, žaidimas dabar taip erzina, kad net negaliu laimėti su šiuo atnaujinimu!
Esu naujokas, žaidžiau kelių žaidėjų žaidimus, treniruojausi dirbtinio intelekto treniruotėse, ir tai leido man žaisti tik gerus žaidėjus