Post by cuhiclikomul on Feb 10, 2022 9:56:36 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Konuşan Benn ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Konuşan Benn IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler aksaklık belirteçleri ▞▞▞
▞▞▞ Konuşan Benn 2022 version ▞▞▞
Süper
Bu oyun gerçekten çok iyi. Bütün bunlar küçükleri Ben'in onlar gibi olmaya çalıştığını düşündürüyor.
Arkadaşlar oyun güzel ama gece 3 te oynarsanız geliyo bu Tom,Angela,cincır içinde geçeli dikkat!!!!!!!!!!
Telefon çalca evet,yıllar,hayır diyo yıllar evet kaçırırım demek oyunu silinmiş
kdndndndndndn güzelmiş oyun çok güzelmiş bunu hiç çokhaydım ben Benim kocam tam bir biz de de buraya geldik buraya Biz alındık sonra kafamıza çarptılara ya bu yazma emek verdim sana Allah çarparınıza ekmek versin Allah size mıdın mıdınız siz oyun kısa kardeş bu oyunu hiç sevmedim kardeş uzun olsa bile bu oyun göremeyeceksin Saat 3 de oynayacak
Oyun olsa 5 olur
Cox Gec Yuklenir
Talking Ben the Dog Entertainment vqh
Şaka gibi. Bune yaa. Bayıldım👌👌👌
Reklamlar ve pop-up'lar yeter, can sıkıcı çöpler bu seferki eğlenceyi aşıyor.
Bu oyunu sevdim . Bu oyunun en iyi özellikleri telefon ve onun tekrarı
Talking tom'u çok seviyorum hep oynuyorum oynaması ben de o kadar tatlımı Bilmiyorum bakıcaz
bu oyunu çok sevdim ben'in ürkütücü olduğunu söylüyorlar ama gerçek şu ki beni gülümsetmiyor ^_^ çocukken oynuyordum! 7 oyun kıyafetini çok severim ^_^
Bu oyun çok kötü ve berbat iksir yerine giriyorum mevcut çünkü arkadaşkar siziediyor 😜
Wooooooooow bu çok😀😀😀😀😀 hepsi yalancılar diyork geeeeeccce 0 3D yalan duru akkay sen yapıyorsun sana yaşınızaki insanlara küçük ve sen bu saçmalıyorsundur akkay tıkırtı ses saçmasapan yorumlar😀 yapma bu kıyafet7 eğlence merkezi dizide var ve duru sen😀😀😀😀 bişçusun sen 1 kelime bile etme boşçu küçücük çocuksun
tamam Bak, birçok insanın kedili uygulamadan korktuğunu biliyorum ama bu korkunç! Gözlerimin içine bakıp köpeğin kötü olmadığını, çok detaylı ve iyi olduğunu söyleyemezsin, yani, Bak, ürkütücü buluyorum!
Oynama !!! Onu aradığınızda hiçbir şey söylemediğinizde TELEFON KESİNLİKLE KIRMAYIYOR ama siz bir şey söyleyince GERİ BİR ŞEY SÖYLÜYOR!!!!!!! OYNAMAYIN SENİ UYARMIYORUM BİRİSİ SENİ İZLİYOR VE DİNLEDİ BASMA BUTONUNA BASIN O SENİ İZLİYOR VE DİYOR 😬😬😬😬😬☠☠💀☠💀☠💀☠☠☠☠☠☠☠☠😡🤡🤡 🤡☠💀👿😈🤬😠👹👺👽👻👾🤖💣💣💣💢💥
Cok gizel bir oyuna tavsiye ederim. Kalması için rastgele kullanın.
Çok fazla reklam. Genel olarak iyi
Pekala, bu oyunu 5 yıl önce oynardım, 2 yıl önce oyunu denemeden önce angela konuşarak ve bu agem tam olarak Tom ve Angela gibi ve ayrıca zencefil temelde merhaba gibi bir casus mu? Cidden, çocukken böyle merhaba gibi oynamasına izin mi veriyorsun? Kelimenin tam anlamıyla ve eby, aynı zamanda çocuk yırtıcı oyunlarıyla aynı şirket, merhaba?! İnsanları uyandırın bu bir casus, kamyon ve çocuk yırtıcı uygulaması ben daha gençken yemin ediyor tabi ki 5 yıl önce bu gametillno'yu çok sevmiştim
Bakın bundalar var. Yaklaşık uc kez bir kameranız var mı?(gözünde kamera var mı?) Diye sordum 4. De bana birkac garip garip havası senaryosu actı. Korktum ve sildim o ney Di bilmem
Hiç güzel bir oyun değil hiç finalde yapamıyorsun yemek yemekte yemek yiyen oyunlar bölümünde hep indirilecek oyunlar var Allah'ı sevmem hahahaha 0 Yıldız olamadığı erkekler için hiç tavsiye etmiyorum 1yıldız başına bir cehennem verdim
Oyun güzel ama onun oynayabileceği şeyler sıkılıyor
bu oyun güzel ama Tom Angela benn becca Bi kaç süre sonra cevap veriyor ve bir kameradan arkadaşlar görünümleri kapatsanız bile de görüyorlar
Çok komik ve güzel
Aldatma seni öldürür Dedim ki, çok konuşmak gibi bir şey yok Tom, onu görmek isteyebilirsin Eğer bilgi istiyorsan, bu konuşan bir Tom'un anlaması gibidir Çok konuşan Tom hakkında çok fazla bilgi yapacağım ama bu şeytani uygulama indirmeyin bana güvenin sabahın 3'ünde sizi öldürür belki uyurken biraz ürkütücüdür bu polislerin bu adamla ciddi olarak ilgilenmesi gereken en büyük kötülüktür
Bu uygulama tam bir casus...Buraya sadece insanları bunu indirmemeleri konusunda uyarmak için geldim..Sizi uyarıyorum-Ayrıca sizi bulabilir, bununla ilgili şüpheli bir şey de oyunun çok sessiz olması...Hiçbir şey gitmiyor on..Mikrofonunuza izin vermek istiyorsanız izin vermeyin! Konuşmanızı duyabilir
No Humanity - เกมที่ยากที่สุด อาร์เคด phau
gerçekten iyi bir oyun ama eğlenceli değil o komik
Başta iyi ama sonra sıkıcı oluyor bu yüzden nasıl hissettiğimi bilmiyorum 🤔
Onu seviyorum çünkü Ben sinirlendiğinde çok güzel oluyor, ama oyundan biraz nefret ediyorum çünkü sıvı şeyi satın almak için bir şeye ihtiyacın var ve onu nereden alabilirim?
Yani ilk karmaşık da olsa da bakın güzel değil ama idare eder.
oyunu çok tehlikeli sakın indirmeyin onu gözünde gözünden sakın sakın indirmeyin
Benn oyunu oynayacakları ve kıyafet7nin oyunlarını seçecek kişi boyutlandırmalarınız yüzünden sildi başlangıçta şirket zaten batmış olacak devam edecek olan para kazananlar basbaya 700 milyon kişi olacak yani belki7nin kurucusu daha az para kazanan belki de vicdansız bi insanlarde iyi kalplilerdir onu bilemezler doğrudan sizi sorgulamadan OYUNDA KAMERA VAR PSIKOLOJIM BOZULDU ALLAH KAHRETSIN SIZI diye söylüyorsunuz bunu daha 3 yaşında oynayan var küçüklerinizi üzüyosunuz😞😥
Uygulama sürümü hakkında çok çok çok güzel ama bu kadar değil ama her şeyi yeni bir uygulamayla halletmek için hala en iyi seçenek değil
İyi Angela ve Tom daha güzel
Bu oyundan nefret ediyorum çok kötü😡😡😡
Eskiden çok güzeldim hala oynuyorum çok iyi bir oyun tavsiye ederim
Çok komik bir köpek
Ben bu oyunu çok beğenirsiniz beğenirsin çok harika olur yorumlara